Archive for December, 2008

Goodbye two thousand and eight, maybe I’ll miss you..

It’s already 10 minutes to midnight and this is gonna be my last post in 2008. I think I’m really making progress this year in welcoming the new year. Usually I go straight to bed like any other day and woke up the following morning just like any other day too. πŸ˜€

But this year, I seem to have more energy to stay up until midnight. I’ve just got home from MPXgrande movie theater where I watched Transporter 3 with my family. Definitely not a “Happy New Year” movie. πŸ˜› Finally I know what it feels like to stay awake on a new year’s eve. Nothing special. Only a few super noisy neighbours celebrating it by blowing horns and lighting fireworks. It’s not special. It is annoying. hahaha.. πŸ˜€

Finally, goodbye 2008..Welcome 2009.. I’ve learned a lot in 2008 and please don’t make me stop learning in 2009.

So, this is the end of this post. I’m not the new-year-resolution-maker type so I’ve got nothing else to write yet. Good luck in the new year. Hope your dreams come true.. πŸ˜‰

Advertisements

Selamat Hari Ibu ya!

Tanggal 22 Desember kemarin adalah “Hari Ibu” bagi masyarakat Indonesia. Setiap denger radio atau nyalain TV, pasti orang-orang lagi ngomongin hal ini. Mulai dari acara motivasi kaya “Mario Teguh Golden Ways” sampe siaran-siaran radio yang kocak dan geblek parah (baca: Putuss-nya Prambors). Kalau dipikir-pikir agak janggal juga sih merayakan hari ibu seperti saat ini, mengingat pada awalnya hari ibu di Indonesia lebih mengarah ke “Hari Wanita” (makanya nggak ada “Hari Ayah” kan di Indonesia?). Dulu hari ibu dimaknai sebagai hari pergerakan dan perjuangan wanita dalam segala bidang, bukan hanya peran wanita sebagai ibu. Namun, saya rasa hal ini bukan untuk diperdebatkan, mengingat peran paling penting wanita adalah sebagai ibu. Jadi, saya akan melanjutkan topik ini dengan menuliskan hal lain saja.

Di post ini saya ingin menceritakan hal yang lebih dekat dengan saya, yaitu hubungan saya dengan ibu saya. Continue reading

Between the two A’s

hmm.. di tengah-tengah minggu UAS ini, tiba-tiba saya ingin menulis.. sebentar aja deh, sebelum cabut ke kosan temen buat belajar SAFETY.

Walaupun minggu ini UAS, bukan berarti tulisan saya akan bercerita tentang indeks nilai A lho.. πŸ˜› Indeks nilai bukan buat dibicarakan sekarang, cukup diusahakan!

Saya sekarang sedang bingung mau memilih siapa menjadi ketua HIMATEK selanjutnya. Continue reading

Just a quick chit-chat.

I really wanna write but don’t have much time.

I am:
currently addicted to Paramore’s Decode.
eating a burnt Rotiboy.
making a summary for the final exam.
watching the next Gossip Girl episode promo with full anticipation.
wondering which KaHIMATEK candidate should I choose.
controlling myself from internet and video temptations.
done with this post.

Bubye for now! πŸ˜€

Blog saya bersalju lho!

Maaf kalo saya agak-agak norak. Sekarang saya lagi coba-coba extra-nya wordpress yang bisa membuat blog bersalju s/d tanggal 4 Januari 2009. Ternyata lucu juga ya!

*harap maklum ya.. πŸ˜› *

Buat yang theme wordpress-nya agak gelap kayanya bakalan lebih oke tuh efek saljunya.

Selamat mencoba dan selamat bersalju ria!

Too bad it’s time to leave..

Okay, I owe you a story about where I’ve been all these days. πŸ˜› It’s just difficult to keep myself sitting still in front of this laptop and start writing something when the holiday is approaching. Unfortunately, it’s not the excitement ofΒ  holidays that kept me from writing, but all the deadlines *again?* I have to finish. Well I don’t wanna write about that right now. πŸ˜›

It’s been a long weekend and I’m back home in Jakarta celebrating Idul Adha with my lovely family. I’ll tell you everything about my holiday once I set foot on Bandung again. But in the meantime, I just wanna tell you that my holiday has ended and it’s time go back *not go home πŸ˜‰ * to Bandung. Yeah, you’ve read the title and it’s self-explanatory:Β  too bad it’s time to leave.

I’m writing this on two in the morning and I’ll be leaving Jakarta from Jakarta in about two hours. Why do holidays always come to an end? Why does time pass by so quickly when I’m in Jakarta? Maybe I’ll never be able to answer those questions. Hope that I could spend my end-of-semester holiday back home in Jakarta again. Oops, I almost forgot! There’s still the Christmas holiday. Hooray! πŸ˜€

I’ll missΒ  you Jakarta! I definitely will.

The random blogger is currently doing her wastewater treatment assignment *why is it due today? aargh!*, copying 90210 from the other laptop at home, listening to her mom preparing her meal *yummy! πŸ˜‰ *, packing stuff, and finally waiting for Mr. R to come and pick her up at 4.30 to go to Bandung.